Bij Plutopetfood is het mogelijk om BARF vlees online te bestellen. Dit vlees is gezond en je doet er jouw hond daarom een hoop plezier mee. Je schaft het BARF vlees eenvoudig online aan, maar wij bieden het ook aan in onze winkel in Limmen.

Gratis verzending vanaf € 50,-
Vóór 12:00 besteld, vandaag verzonden
Natuurlijk product,  geheel ontzien van chemicaliën

BARF vlees schaf je online aan in onze webshop

Wanneer je kiest voor vers BARF vlees voor je hond maak je een verantwoorde keuze. Dit staat voor Bones And Raw Food, wat betekent dat de maaltijden bestaan uit bevleesde botten, spier- en orgaanvlees, vers fruit en groenten. Er wordt hierbij alleen gebruikgemaakt van natuurlijke producten, wat de kwaliteit van de maaltijden garandeert. Je kiest voor een gezond en gelukkig leven voor je huisdier als je voor dit type vlees kiest. Of je nu pens vlees of ander BARF vlees wilt aanschaffen, je bestelt het eenvoudig online. Doordat het vlees uit de diepvries komt, weet je bovendien zeker dat alles vers is.

Bestel jouw hondenvoeding

Plaats direct een bestelling in onze webshop en je weet zeker dat jouw hondenvoeding snel bij jou thuis wordt afgeleverd. Van BARF vlees tot graanvrije hondenbrokken, je bestelt het allemaal bij Plutopetfood. Wil je liever langskomen in onze winkel in Limmen? Ook dat is mogelijk, aangezien wij elke zaterdag geopend zijn. Voor eventuele vragen neem je contact met ons op via +31(0)6 – 14 34 29 19 of via info@plutopetfood.nl.

De waardering van plutopetfood.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 14 reviews.
× Vragen? Stuur ons een appje