Vers vlees dropshipping
Bij Pluto Petfood

Alle pakketten worden voorzien van je eigen logo

Voordelen dropshipping

Het mag duidelijk zijn dat dropshipping zo zijn voordelen heeft. Het belangrijkste voordeel is dat je zelf geen eigen voorraad hoeft aan te houden. Dit heeft weer een aantal belangrijke voordelen, zeker voor als je nog maar net begint.

Geen voorraadrisico

En geen eigen voorraad betekend ook geen voorraadrisico. Je zult nooit met onverkochte artikelen blijven zitten.

Wordt het vlees gekoeld vervoerd?

De producten worden op minus 26 graden diepgevroren en verpakt in een speciaal voor ons ontwikkelde box en doos. Deze box wordt goed geisoleerd en zal tijdens transport 48uur bevroren blijven.

Wij streven ernaar om met PostnL binnen 2 dagen te leveren, bij aankomst is het verstandig de producten direct in de vriezer te doen.


Door dat wij zelf produceren, koelen en verpakken kunnen wij een gesloten koelketen garanderen. Zodoende is koeling tijdens het transport niet nodig.

Lage investering

Het voordeel van geen eigen voorraad is dat je geen geld hoeft te investeren in het aanleggen en aanhouden van een voorraad.

Je bespaart ook tijd als je geen voorraad hoeft aan te leggen en aan te houden, zeker als je een breed assortiment wilt gaan voeren.

En als je geen voorraad hoeft te hebben dan heb je ook geen magazijn nodig voor het opslaan van de voorraad. Hierdoor bespaar je op huisvestingskosten en verzekeringskosten.

voor 15:30 besteld is morgen in huis
De waardering van plutopetfood.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 41 reviews.
× Vragen? Stuur ons een appje