fbpx

Hondenvoer kopen in Noord-Holland

Ben je op zoek naar een plek waar je hondenvoer van hoogwaardige kwaliteit kunt kopen in Noord-Holland? Kom dan naar Plutopetfood in Limmen! We hebben een winkel met een ruim aanbod aan hondenvoeding. We zijn elke zaterdag geopend en staan hier voor je klaar om meer informatie te geven over de verschillende producten en je te voorzien van advies.

Gratis verzending vanaf € 50,-
Vóór 12:00 besteld, vandaag verzonden
Natuurlijk product,  geheel ontzien van chemicaliën

Best verkopende producten

5-diersoorten mix | Vers vlees voor honden
In winkelmand 3,95

5-diersoorten mix | Vers vlees voor honden

Verhouding:

  • 40%  rundvlees
  • 20% eendenvlees
  • 20% kalkoenvlees
  • 10% Zalm
  • 10% paling

Vers hondenvoer kopen bij onze winkel in Noord-Holland

Wanneer je hondenvoer komt kopen bij ons in Noord-Holland, ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Wij gebruiken alleen verse, gezonde en natuurlijke ingrediënten voor het voer. Daarnaast werken we nauw samen met mensen uit de slagerswereld en dierenartsen bij het produceren en ontwikkelen van de voeding. Dit resulteert in vers vlees waar jouw hond elke dag van geniet. Het vlees vriezen we in met een temperatuur van -26 graden Celsius. Op deze manier blijft het ook daadwerkelijk vers.

Koop je producten in onze winkel of online

Naast dat je het verse hondenvoer in onze winkel in Limmen in Noord-Holland kunt kopen, bestel je jouw favoriete producten ook eenvoudig online. Binnen een paar klikken ben je klaar. Wanneer je voor 12.00 uur bestelt, worden de producten dezelfde dag nog verzonden. Heb je vragen over je bestelling of over onze producten? Neem dan contact met ons op. Bel ons op +31(0)6 – 14 34 29 19, stuur een e-mail naar info@plutopetfood.nl of vul ons contactformulier in. 

Pluto Petfood

Pluto Petfood