fbpx

Vers vlees voor je hond kopen

Wil je jouw huisdier de best mogelijke zorg bieden en ben je daarom op zoek naar vers vlees voor je hond? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod online of in onze winkel in Limmen. Bij Plutopetfood zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van vers hondenvlees dat je in onze winkel kunt kopen. Tijdens het productieproces werken we samen met mensen uit de slagerswereld en dierenartsen. We gebruiken alleen gezonde producten en verse ingrediënten die vrij zijn van chemicaliën. Op deze manier kun je niet alleen vers hondenvoer bij ons bestellen, maar weet je ook zeker dat het allemaal natuurlijke producten zijn. 

Gratis verzending vanaf € 50,-
Vóór 12:00 besteld, vandaag verzonden
Natuurlijk product,  geheel ontzien van chemicaliën

Best verkopende producten

5-diersoorten mix | Vers vlees voor honden
In winkelmand 3,95

5-diersoorten mix | Vers vlees voor honden

Verhouding:

  • 40%  rundvlees
  • 20% eendenvlees
  • 20% kalkoenvlees
  • 10% Zalm
  • 10% paling

Maaltijden met vers vlees en natuurlijke producten voor je hond

Om ervoor te zorgen dat je bij ons altijd vers hondenvlees kunt kopen, vriezen we het vlees in met een temperatuur van -26 graden Celsius. Op deze manier blijft het vlees langere tijd vers en geniet je hond elke dag van gezonde en lekkere voeding. Je hebt de keuze uit verschillende vleessoorten, waaronder eend, kip, rund en lam. Dit kun je afstemmen op de smaak van je hond. Al het vers hondenvoer dat je bij ons kunt bestellen, is zogenoemd BARF vlees. Dit staat voor Bones And Raw Food, wat betekent dat de maaltijden bestaan uit bevleesde botten, spier- en orgaanvlees, vers fruit en groenten. Er wordt hierbij alleen gebruikgemaakt van natuurlijke producten, wat de kwaliteit van de maaltijden garandeert.

Laat je producten thuisbezorgen

Wanneer je kiest voor vers BARF vlees voor je hond maak je een verantwoorde keuze. Je kiest voor een gezond en gelukkig leven voor je huisdier. Wie wil dat nou niet? Ons vers hondenvoer kun je eenvoudig bestellen via onze webshop, maar je kunt het hondenvlees ook kopen in onze winkel in Limmen, in Noord-Holland. Wij zijn elke zaterdag geopend! Wanneer je kiest voor online bestellen, worden de producten thuisbezorgd. Door onze geïsoleerde transportdozen blijft het vers vlees voor je hond bevroren, waardoor we door heel Nederland kunnen leveren. Heb je vragen over het bestellen van ons vers hondenvoer? Of wil je naast vers hondenvlees bijvoorbeeld ook kattenvoeding kopen? Neem dan contact met ons op via +31(0)6 – 14 34 29 19 of via info@plutopetfood.nl.

Pluto Petfood

Pluto Petfood